Selecteer een pagina

Kwaliteit voor de scherpste prijzen.

Carport bouwen (snelbouw)

Ontdek de voordelen van onze snelbouw carport. Dé ideale oplossing voor het beschermen van jouw voertuig tegen diverse weersomstandigheden. Een carport bouwen met hek-kopen is niet alleen betaalbaar (goedkoop), maar ook duurzaam en eenvoudig te monteren. Het frame is gemaakt van verzinkt staal (Magnelis) en voorzien van een hoogwaardige poedercoating in diverse RAL kleuren, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Producten Carport

Toont alle 4 resultaten

Mogelijkheden voor carport bouwen

Het belangrijkste kenmerk van onze snelbouw carport is de eenvoudige en snelle montage. Dankzij het slimme ontwerp en de duidelijke handleiding is het monteren van de carport een fluitje van een cent, zelfs voor de doe-het-zelver. Een duidelijke instructievideo kun je hier vinden. Het frame wordt geleverd in voorgeboorde en op maat gesneden onderdelen, waardoor je geen ingewikkelde zaag- of boorwerkzaamheden hoeft uit te voeren. Met een paar eenvoudige stappen staat jouw carport snel en stevig overeind.

De duurzaamheid van onze snelbouw carport is een ander belangrijk aspect waar we trots op zijn. Het frame is gemaakt van verzinkt staal (Magnelis), waardoor het bestand is tegen corrosie en langdurige blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Bovendien is het frame voorzien van een hoogwaardige poedercoating, die niet alleen een prachtige afwerking biedt, maar ook helpt om de levensduur van de carport te verlengen.

Bij onze snelbouw carport wordt het dak niet meegeleverd. Het frame is echter speciaal ontworpen om te worden gebruikt met een dakplaat met damwandprofiel of polycarbonaat licht doorlatende plaat. Deze dakplaten zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de vakhandel of doe-het-zelf markt en bieden een efficiënte en duurzame oplossing om jouw voertuig te beschermen tegen regen, sneeuw en zonlicht. Als alternatief is het frame ook voorzien van profielen voor het bevestigen van zonnepanelen. Dit stelt je in staat om niet alleen jouw voertuig te beschermen, maar ook duurzame energie op te wekken en kosten te besparen.

Naast de functionele voordelen biedt onze snelbouw carport ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan jouw woning. De poedercoating in diverse RAL kleuren geeft je de mogelijkheid om de carport aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en de bestaande architectuur. Of je nu kiest voor een klassieke kleur of een gedurfde moderne tint, de carport wordt een harmonieuze aanvulling op jouw buitenruimte.

Dus een carport bouwen bij hek-kopen is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, duurzame en eenvoudig te monteren oplossing. Of je nu een beschutte parkeerplaats voor jouw auto wilt creëren of extra ruimte wilt bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om vaste hekdelen te monteren tussen de palen. Op die manier kun je nog meer afschermen.

Maatvoering

De maatvoering van de carport is 3 meter breed en 6 meter lengte. Dit zijn de binnenmaten afgerond. De exacte maten binnenwerk zijn 2920 x 6000mm.

De hoogte aan de ingang zijde is 280cm, de achterzijde is 210cm.

De dakhelling is 10%.
Dakvlak voor platen is 3100mm, voor de zonnepanelen is het dakvlak 3520mm breed.

Wat is Magnelis?

Magnelis is een verzinkt staal met helende werking. Snijranden en eventuele snijranden kunnen zichzelf herstellen waardoor er geen extra bescherming nodig is.
Magnelis dient onafgewerkt te worden gebruikt. Daarmee heeft het een zinken uitstraling.

Kan de carport in kleur?

Bij de RAL kleuren werken wij met verzinkt staal met daaroverheen een poedercoating in de kleur.
een overzicht van de gebruikte kleuren staan bij de producten als optie.

carport bouwen

Kunnen we je helpen?

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Wij staan voor u klaar.