Selecteer een pagina

Dubbelstaafmat | Looppoorten

Toont alle 2 resultaten

Onze looppoorten

Looppoorten en benamingen

Misschien ken je ze onder de benamingen van: toegangspoort, loopdeur, toegangsdeur, doorgangspoort, wandelpoort, toegangshek, ingangspoort, voetgangerspoort, inloopdeur, tuinpoort, hekje, klaphekje of enkelvoudige poort.

Looppoort en hekwerk?

Heb je een dubbelstaafmat hekwerk en ben je op zoek naar een passende looppoort? Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor je op Hek-kopen.nl. Onze dubbelstaafmat looppoort sluit naadloos aan op je bestaande hekwerk en geeft een strakke uitstraling aan je bedrijfsterrein of tuin.

Deze looppoort is stevig en duurzaam, met twee massieve stalen draden van 8 millimeter en één draad van 6 millimeter dik. Dit zorgt voor een robuust karakter dat bestand is tegen stevige windvlagen, vergelijkbaar met je vertrouwde dubbelstaafmat hekwerk.

De looppoort is ontworpen om verschillende weersomstandigheden te doorstaan. Dankzij thermische verzinking is hij beschermd tegen roest, waardoor hij lang meegaat. Bovendien kun je de poort aanpassen aan je voorkeur door hem te laten poedercoaten in de gewenste kleur. Uiteraard werken wij met een standaard RAL kleuren overzicht. Indien je dus een andere kleur wenst, neem dan contact met ons op voor de allerbeste prijs!

Naast functionaliteit biedt onze looppoort ook gemak. Het maakt het betreden en verlaten van je terrein veel eenvoudiger dan met een groot hekwerk. Geen gedoe meer met het openen en sluiten van een omvangrijk hek.
Je kunt onze dubbelstaafmat looppoort vinden op Hek-kopen.nl, dé online winkel voor diverse hekwerkoplossingen. Ontdek ons assortiment, van dubbelstaafmat hekwerken tot gaaspanelen, en vind de looppoort die bij jouw behoeften past. Breng je terrein of tuin naar een hoger niveau met de functionaliteit en uitstraling van onze looppoort.

Wat zit er allemaal bij de looppoort?

Bij Hek-kopen.nl krijg je bij de levering de volgende onderdelen:

  • Een scharnierpaal en een aanslagpaal
  • Poortvleugel
  • HERMO cilinderslot met een roestvrijstalen binnenwerk en volledig aluminium buitenkant in RAL
  • 180 graden-draaischarnieren, om de deur volledig te kunnen openzetten maar ook nog eens 4-dimensionaal stelbaar.
  • Slotvanger
  • 3 sleutels met een eurocilinder
  • Paalkappen (omdoppen)
  • HERMO Deurklink in geanodiseerd aluminium

Kunnen we je helpen?

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Wij staan voor u klaar.