Selecteer een pagina

Hekwerk onderdelen

Bij Hek-kopen.nl kun je niet alleen complete hekwerken vinden, maar ook individuele onderdelen voor je hekwerk. We bieden een breed scala aan hekwerk onderdelen voor montage of reparatie, die perfect passen bij elk type hekwerk.

Producten Hekwerk onderdelen

Palen rond

Palen rechthoekig

Doppen

Diversen

Over hekwerk onderdelen


Hekwerk onderdelen voordelig kopen?

Ben je bezig met het opzetten van een hekwerk voor je tuin of wil je eindelijk dat beschadigde hekwerk repareren? Dan zit je goed bij Hek-kopen.nl!

Het bestellen van hekwerk onderdelen bij Hek-kopen.nl is trouwens heel simpel! En als je niet zeker weet welk specifiek onderdeel je nodig hebt of als je het gewenste onderdeel niet kunt vinden, hoef je je geen zorgen te maken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen!

Ieder soort hekwerk zijn eigen onderdelen?

Voor ieder type hekwerk hebben we de juiste onderdelen beschikbaar. Hekwerken monteren kan namelijk nogal wat bij komen kijken, en elk type hekwerk heeft zijn eigen specifieke onderdelen nodig.

Wanneer je een compleet hekwerk bestelt, zorgen wij ervoor dat alle benodigde onderdelen worden meegeleverd. Maar je hebt natuurlijk ook de vrijheid om je eigen complete hekwerk samen te stellen door individuele onderdelen te bestellen.

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar het dubbelstaafmat hekwerk. De palen en de dubbelstaafmatten vormen de basis van dit type hekwerk. Bij Hek-kopen.nl hebben we diverse paalsystemen waarmee je de dubbelstaafmatten rechtstreeks aan de paal kunt bevestigen, zonder extra bevestigingsmateriaal nodig te hebben. Dit bespaart tijd en moeite, zodat je snel klaar bent met de installatie.

Een andere methode, die ook nog eens kostenefficiënt is, om dubbelstaafmatten aan standaard universele hekwerkpalen te bevestigen, is met losse beugels. Dankzij de meegeleverde beugels kun je de matten stevig aan de palen bevestigen.

Voor een nette afwerking van je hekwerk kun je de bovenkant van de paal afsluiten met een van onze paaldoppen. En als je extra privacy wilt, hebben we speciaal kunststof vlechtband waarmee je de ruimte tussen de dubbelstaafmatten kunt dichten.

Kortom, Hek-kopen.nl heeft alles wat je nodig hebt om je hekwerk te monteren, aan te passen en te verbeteren. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan hekwerk onderdelen en zet de volgende stap naar een perfect hekwerk!

Hekwerk onderdelen voor spijlen hekwerk

Een spijlen hekwerk bestaat uit hekwerkpalen met tussenliggende spijlenvakken. Voor de montage van deze spijlenvakken maakt Hek-kopen.nl gebruik van speciale verbindingssets.
In sommige gevallen worden de spijlen hekwerken gemonteerd met behulp van beugels aan de hekwerkpalen. Voor dit type bevestiging heeft Hek-kopen.nl ook de passende beugels beschikbaar.

Hekwerk onderdelen voor gaashekwerk

Een gaashekwerk vereist meer onderdelen dan andere typen hekwerken. Het bestaat niet alleen uit palen en gaas.
Bij het monteren van een gaashekwerk wordt eerst een buizenframe gemaakt. Hiervoor zijn verschillende buiskoppelingen vereist. Afhankelijk van jouw voorkeur, of je nu wel of geen prikkeldraad bovenop wilt, biedt Hek-kopen.nl de nodige koppelingen en prikkeldraadhouders aan.
Om het geheel compleet te maken, zijn span- en binddraden, draadspanners, beugels, diverse roestvrijstalen onderdelen en bevestigingsmaterialen noodzakelijk.
Waar wij wel in uitblinken zijn alle gaasonderdelen ook in het zwart leverbaar zijn. Dus ook de eindbandje en verstevigingshoeken, spanstaven, etc. Bij een zwart gaashekwerk wil je ook zwarte onderdelen! Uniek zijn we daarin.


Hekwerk onderdelen op één plek!

Naast de essentiële producten voor het maken van hekwerken, biedt Hek-kopen.nl een scala aan andere hekwerk gerelateerde producten. Van simpele kunststof doppen en paalkoppen tot palen met gelaste voetplaten. Maar ook voor hekwerk artikelen die het makkelijk maken om in één keer mee te bestellen zoals beton.
Hek-kopen.nl is jouw alles-in-één winkel voor producten die te maken hebben met omheiningen voor woningen, tuinen en terreinen!

Topkwaliteit hekwerkonderdelen voor een scherpe prijs

Bij Hek-kopen.nl gaan we voor kwaliteit. Door de ruime ervaring weten wij als geen ander welke producten en bij welke leveranciers dit vandaan moet komen.
Als voorraad houdende partij hebben wij altijd de goedkoopste prijs. Heel soms moeten we het bestellen en kan de levering dan iets langer duren. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden.

Op zoek naar poortonderdelen?

Maar Hek-kopen.nl blinkt niet alleen uit in hekwerkonderdelen. We hebben ook een uitgebreid assortiment poortonderdelen.

Wij werken met de merken zoals Locinox maar ook Hermo. Toonaangevende producenten van hang- en sluitwerk voor poorten.
Heb je last van een hard dichtslaande poort? Laat deze soepel draaien met nieuwe scharnieren en laat hem rustig sluiten met een dranger. Alles uit voorraad.

Ben je net verhuisd? Vervang dan de cilinders van je Locinox of Hermo sloten middels de eurocilinder.
Mocht je nog andere onderdelen zoeken die wij niet hebben getoond in deze voordelige webshop, geen probleem. Vraag het gerust aan! Voor Hekwerk onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Kunnen we je helpen?

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Wij staan voor u klaar.