Selecteer een pagina

Hekwerk Palen rond

Toont alle 4 resultaten

Kunnen we je helpen?

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Wij staan voor u klaar.

Over ronde hekwerk palen

Ben je op zoek naar een sterke en duurzame hekwerkpaal? Dan is de ronde hekwerkpaal van 60mm diameter de perfecte keuze voor jou!

De ronde hekwerkpaal is gemaakt van hoogwaardig staal en is verzinkt. Dit zorgt ervoor dat de paal goed beschermd is tegen corrosie. De paal is vervolgens afgewerkt met een poedercoating met een glansgraad. Dit zorgt voor een lange levensduur en een mooie uitstraling.

De ronde hekwerkpaal is verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat je altijd de juiste paal voor jouw project hebt. Selecteer de paal bij je hoogte van het hekwerk en wij doen de rest!

De paal is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de paal kunt afstemmen op jouw wensen.

Waarom kies je voor ronde hekwerk palen van 60mm diameter?

 • Sterk en duurzaam
 • Goed beschermd tegen corrosie
 • Lange levensduur
 • Mooie uitstraling
 • Snelle montage
 • Verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren

Wat zijn de voordelen van een ronde hekwerkpaal?

 • Sterk en duurzaam: De ronde hekwerk palen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn verzinkt. Dit zorgt ervoor dat de paal goed beschermd is tegen corrosie. De paal is vervolgens afgewerkt met een poedercoating met een glansgraad. Dit zorgt voor een lange levensduur en een mooie uitstraling.
 • Goed beschermd tegen corrosie: De verzinking zorgt ervoor dat de paal goed beschermd is tegen corrosie. Dit is belangrijk, omdat hekwerkpalen altijd blootgesteld zijn aan weersinvloeden. De poedercoating zorgt voor een extra laagje bescherming.
 • Lange levensduur: Dankzij de goede bescherming tegen corrosie heeft de ronde hekwerkpaal een lange levensduur. Je kunt jarenlang genieten van je hekwerk.
 • Mooie uitstraling: De ronde hekwerkpaal heeft een mooie uitstraling. De paal is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de paal kunt afstemmen op jouw wensen.
 • Verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren: De ronde hekwerkpaal is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Zo kun je altijd de juiste paal voor jouw project vinden.

Hek-Kopen.nl maakt het graag gemakkelijk. Wij zorgen dat de palen helemaal compleet worden geleverd. Met beugels (lange kap, ook wel langlip genoemd). Deze worden bevestigd met de RVS (A2) montagesets. Deze hebben de maatvoering M8x25. Geleverd als complete set met ringen en moeren.

Bij iedere complete paal zit ook een zeer handige einddop. Deze einddop heeft haakjes zodat het monteren een stuk makkelijker en sneller zal verlopen.

Je stelt de palen op hoogte, doet de haakdoppen erop en hang de hekwerken erin. Nu heb je de handen vrij voor het afmonteren van de beugels en je hekwerk staat!

hekwerk palen