Selecteer een pagina

Retourneren bij Hek-kopen.nl!

Jammer dat je op deze pagina gaat kijken. Meestal is er dan iets niet goed. Maar dat kan gebeuren.

Als je iets bij Hek-Kopen.nl hebt gekocht en je bedenkt je, geen zorgen! Je hebt 14 dagen de tijd om je spullen terug te sturen, en je hoeft ons niet eens te vertellen waarom.

Om een retour aan te vragen, stuur het naar ons via e-mail. Je krijgt van ons een mailtje terug voor de ontvangst van de retouraanvraag.

Je moet zelf voor het transport van je retourzending zorgen, en houd er rekening mee dat de kosten voor jou zijn. Als je wilt, kunnen we ook het ophalen van je retour regelen, maar dat kost meestal ergens tussen de €100,- en €250,-, afhankelijk van wat je hebt besteld.

Ons retouradres is simpel: Hek-Kopen.nl, Blekersweg 15-D, 7312 GK Apeldoorn. Als je vragen hebt, kun je ons een e-mail sturen naar info@hek-kopen.nl.

Wat betreft terugbetaling, als je binnen 14 dagen annuleert, krijg je je geld terug voor je bestelde hekwerk, maar niet voor de transportkosten. Als wij het retourtransport regelen, krijg je je geld terug, maar wij trekken dan ook de retourkosten af van het over te maken bedrag.
Kortom; er zijn altijd kosten dus bedenk goed vooraf wat je graag wilt en wat niet. Dit voorkomt allemaal onnodige handelingen voor zowel jou als ons.

Soms kan het NIET retour!

Er zijn een paar uitzonderingen op retourneren, zoals als de spullen zijn gebruikt, beschadigd, veranderd, te laat zijn aangemeld, slecht zijn verpakt, of onvoldoende gefrankeerd zijn.

Wat kan NOOIT retour?

Spijlenhekwerk, modern sierhekwerk en beton kunnen nooit retour.
Dus bedenk echt goed vooraf of je dit goed bestelt!

Als je iets wilt retourneren bij Hek-Kopen.nl, houd dan rekening met deze regels, maar als je vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen via e-mail.

Kunnen we je helpen?

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Wij staan voor u klaar.